Меню
Your Cart

За нас

       
    Знаете ли, че в нашия език има две много сходни думи – жилище и дом. И докато първата означава просто място за живеене, то във втората влагаме значения като семеен уют, спокойствие, положителни емоции... Домът винаги е бил от особено значение зa всяко българско семейство, затова EKO Living House има удоволствието да ви предложи точно това – втори дом. Сглобяемите къщи, които можете да разгледате и поръчате от нашия сайт са толкова удобни и уютни, че ще създадат усещането за истинско домашно огнище.


Какво всъщност представляват сглобяемите къщи на ЕКО Ливинг Хаус?


Те са изключително удачно решение за всеки, който иска да спести време и средства в строителството на жилище, без това да се отразява на качеството на постройката. Напротив – технологията, която предлага EKO Living House е здрава, надеждна и превъзхожда по редица показатели „стандартното" строителство. Става дума за т.нар. SIP панели (SIP=структурно изолирани панели). Това е „канадска технология", която повишава енергийната ефективност на сградата. Идеята за подобен тип строителство е известна в Западна Европа още от 15 век и се прилага от тогава успешно в жилищните и бизнес сгради.

Всъщност, всички сме виждали и познаваме къщите с дървените рамки и панели. Именно това е основата, на която са разработени SIP панелите. Дървения материал, от който са изработени СИП панелите, е импрегниран /обработен/ против гниене, дървояди и различни видове насекоми, а също така отблъсква перфектно мухъл, плесен и т.н. Технологията е известна като „сухо строителство" и чрез нея могат да бъдат изграждани от ниско енергийни до високо-технологични пасивни къщи. Веднъж построени, те не могат да се демонтират или преместват и се озаконяват като монолитни постройки, дори могат да се застраховат като такъв тип сграда. Материалите, които се използват са разнообразни и зависят от конкретния проект, но най-често се използва дърво и други екологични чисти и дълготрайни материали.

 

Какви са предимствата на сглобяемите къщи от СИП панели?

Веднага ще ви кажем най-важните от тях:

  • - дългогодишно и трайно строителство
  • уникална топлинна и звукова изолация, с която превъзхождат повечето строителни технологии;
  • - гъвкава архитектура, за която практически няма ограничения;
  • - сред най-здравите тънкостенните носещи конструкции. Няма ограничения в района, в който ще се построи сглобяемата къща;
  • - поради високата степен на здравина и огъване на стените, сглобяемите къщи от SIP панели на EKO Living House могат да издържат на силни земетресения;
  • - изключително бързо и качествено строителство – сглобяемите къщи на EKO Living House могат да бъдат завършени до ключ в рамките на 35-45 дни - срокът зависи от големината и лукса на строителството.
  • - естествени и екологично чисти материали, които създават комфортна среда на живот;
  • - липса на летливи и вредни вещества;

- занижен инвестиционен риск;

- застраховат се като монолитни сгради и се озаконяват като такива;

Защо EKO Living House?

Опитът на компанията, прилагането на водещи технологии и персоналното отношение към всеки клиент и проект са истинската стойност на сглобяемите къщи, които предлагаме. Ако търсите бързо и трайно строителство, отличаващо се с висока енергийна ефективност, ние сме на ваше разположение. Разгледайте различните реализирани проекти и се свържете с нас. Доверете се на професионализма на екипа ни и ще можем заедно да реализираме вашата представа за дом. Сглобяемите къщи могат да се превърнат във всичко това, което сте мечтали – ваш топъл, тих и уютен дом.
Свържете се с нас от формата по-долу, обадете ни се на 0988955922 / 0898526356 или ни пишете на office@ekolivinghouse.com. Очакваме ви!

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.