Меню
Your Cart

Поверителност

Уважаеми посетители,

 

 

В случаите, когато направите запитване към нас чрез формата за контакт, ние имаме нужда от информация за Вас и настоящата декларация за поверителност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи. 

Настоящата декларация за поверителност се отнася за използване услугите на сайта с домейн адрес „https://ekolivinghouse.com/”, собственост на фирма С.К.М - 13 ЕООД. 

 

С.К.М - 13 ЕООД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством подадени електронни съобщения с ваши данни на сайта ни. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. С.К.М - 13 ЕООД няма да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на трети лица (като рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за кликванията върху техните рекламни банери и линкове). С.К.М - 13 ЕООД може да изготвя и обработва информацията от потребителите единствено за изготвяне на вътрешна статистика за фирмените нужди, както и за целите на маркетинговата политика на фирмата. 

 

Предоставените от Вас лични данни, служат за вашата идентификация единствено на сайта „https://ekolivinghouse.com”, т.е. име, фамилия, адрес, имейл адрес, телефон. Използваме тези данни да разберем вашите нужди и интереси и да ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни.  Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица.

Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници. 

 

С.К.М - 13 ЕООД  се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура. 

 

Декларацията за поверителност на личните данни важи за сайта на С.К.М - 13 ЕООД . Ние не носим отговорност относно защита на личните данни чрез трети лица. При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, ще оповестим за тях в нашия сайт. 

Настоящата декларация за поверителност е част от общите правила и условия за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България. 

 

Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.  

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.