Eko Living House - Производство и монтаж на едноетажни и многоетажни сглобяеми къщи за целогодишно обитаване.

Сглобяем метален басейн San Marina Fidji 3 x 1.2m

kit300eco2kit300eco

Басейн кръг ф300 h 120см. Пясъчен филтър с префилтър, манометър и 5 позиционен клапан. Стълба със система за сигурност 2x3 стъпала. Цена – 1599 лв.

 

Сглобяем наземен басейн, подходящ за цялото семейството, които дава възможност за ползване от  3 до 4 възрастни.

Благодарение на своята височина от 1,20 м. тази серия плувни басейни е от по-евтината и икономична в тази категория. Осигурен лесен достъп, благодарение на стълбата (включена в комплекта), лесен и икономичен за поддръжка: Пречистване на водата чрез пясъчен филтър (включен в комплекта) и третиране чрез химически продукти, обикновено хлор (не е влючен). Лесна поддръжка чрез комплекти за почистване (вижте аксесоари за басейни, технически характеристики или свързани продукти).

Басейнът е предназначен за използване на открито за наземен монтаж, но също така може да бъде вкопан частично или изцяло в земята при някои условия (моля, свържете с нас за гаранцията граници). Високо качество гарантирано от Европейския производител, отговаря напълно на всички действащи норми и стандарти, като например ISO 9002, които гарантират, неговият изключително дълъг живот (от 8 до 10 години).

Лесни за сглобяване, върху равна и хоризонтална повърхност, за предпочитане на бетонна плоча. Ако планирате да закупите предпазна подложка за защита на лайнера, можете да изберете от широката гама предложения показани в сайта и да я сложите преди инсталацията на басейна.
Гаранция - 2 години

Вашата Оценка:
(4 гласа)

Технология

Фото Тур

show3show3show3show3show3show3

За Контакти

ОФИСИ:

гр. София, Бул. България 5

гр. с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел: 0988 955 922 или 0898 526 356

Брой Уникални Посещения: 310341