Eko Living House - Производство и монтаж на едноетажни и многоетажни сглобяеми къщи за целогодишно обитаване.

Използването на сгради в подкрепа на човешкото здраве

От известно време сградите и съоръженията, са насочени към устойчиво развитие и подбор на материали въздействащи благоприятно върху здравето на живущите. Това е доказано от растежа в зелени програми за строителство. Това се наблюдава и в последните развития на пазара, като например факта, че изолационната минералната вата на ролка направена с формалдехид слезе от производствената линия или в забраната на употребата на анти микробни добавки в мебели и покрития. Ограничаване на токсични експозиции остава ключова стратегия и в търговски обекти, и там дори е повишен акцента върху подбора на материали. В същото време,темата в общността на търговията с недвижими имоти по отношение на въздействията върху здравето на човека е все по-всеобхватна. Вместо просто да се опитваме да избегнем болести, мисленето е ориентирано към това, че сградите трябва да се проектират и експлоатират по начин, който активно подкрепя човешкото здраве.
Wellness е многомерен показател, обхващащ физическо здраве, както и емоционално, психическо и социално здраве. Има много разумни, лесно приложими решения, които строителите могат да предприемат, за да се подобрят положителното въздействие на своите съоръжения върху здравето на обитателите, както и стратегии, които не се налага да чакат следващо значително преоборудване. Пътят към насърчаване на Wellness в архитектурната среда е все още в сравнително ранните дни, което означава, че хората от строителството имат възможност да се включат в разговора, за да разработят решения, които работят най-добре за всички участващи страни.
Американската асоциация на интериорни дизайнери (ASID ) заедно с партньорски организации, е създала програма на здравеопазването + Wellness протоколи, за да информира за решения, засягащи обитателите на уелнес съоръженията. Инициативата стартира през 2014г, като Глобална инициатива Клинтън - Ангажимент за действие.
Строителството на дървени сглобяеми къщи е едно от зелените решенията, към които все повече хора насочват внимание. С поглед към здравето и бъдещето си ние продължаваме да се грижим на нашето усъвършенстване с помощта и на нашите клиенти.

Вашата Оценка:
(1 глас)

Технология

Намерете ни в:

ОФИС: гр. София, Бул. България 5

ОФИС: с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Тел: 0898 526 356 или 0988 955 922

Електронна поща: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Фото Тур

show3show3show3show3show3show3

За Контакти

ОФИСИ:

гр. София, Бул. България 5

гр. с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел: 0988 955 922 или 0898 526 356

Брой Уникални Посещения: 310341