Eko Living House - Производство и монтаж на едноетажни и многоетажни сглобяеми къщи за целогодишно обитаване.

Историята на сглобяеми къщи

Историята на сглобяеми къщи датира от началото на 1900 г., когато компании като Sears ги предлагат. От тогава до наши дни сглобяемите къщи имат по-ниски цени, по-добро строителство, по-големи екологични ползи и по-бързо навлизане. Предварително проектите също се разрастват. Те вече не са двустайни вили без вътрешни водопроводни инсталации, сглобяемите къщи могат да растат до стотици квадратни метра с множество помещения и мазета. След ураганите, които периодично преминват през Америка сглобяемите къщи са придобили тласък като по-привлекателни и по-здрави алтернативи на преместваемите .
Монтажът на сглобяемата къща се основава на същата концепция като тази на колата . Точно както производственият метод на Хенри Т. Форд за модела T прави автомобилите достъпни за средния потребител, производството и купуването на насипни материали понижава разходите и времето за строителство на сглобяеми къщи. Сглобяеми къщи са се развили през годините и сега идват в много разновидности и с много екстри. Точно както можете да добавите сателитно радио или отопляеми седалки към колата си, можете да добавите горещи вани и корониране във вашия сглобяем дом. Добре дошли в света на сглобяемите къщи.
Хората иската да построят къщи за семействата си далеч от града и усъвършенстваната пътна система им позволява да построят на всякъде в страната.
Модерните домове са предназначени да съчетаят елементи от висок клас с достъпни цени.
Въпреки че концепцията за модерния сглобяем дизайн е съществувала от 60-те години насам, архитектурното проектиране не е започнало до началото на 2000 година. Тъй като бяха направени технологични постижения като SIP панели (структурни изолации, които са предварително подготвени и могат да бъдат заключени заедно) жилищният архитектурен дизайн разцъфтя, архитектите насочиха вниманието си към сглобяеми къщи. Целта е да се създаде дом, който да може да бъде транспортиран до строителна площадка, да бъде лесно издигнат и да изглежда като модерна архитектура - всичко това в разумен бюджет.

Вашата Оценка:
(2 гласа)

Технология

Намерете ни в:

ОФИС: гр. София, Бул. България 5

ОФИС: с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Тел: 0898 526 356 или 0988 955 922

Електронна поща: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Фото Тур

show3show3show3show3show3show3

За Контакти

ОФИСИ:

гр. София, Бул. България 5

гр. с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел: 0988 955 922 или 0898 526 356

Брой Уникални Посещения: 310341