Eko Living House - Производство и монтаж на едноетажни и многоетажни сглобяеми къщи за целогодишно обитаване.

Двуетажни къщи

Кокетна къщичка подходяща за малък парцел. Разполагаща с просторна дневна и две спални на втория етаж, от които можете да си осигурите страхотна гледка.

 

Прекрасна двуетажна къща с функционално разпределение подходящо за всеки човек. В тази къща можете да прекарвате спокойни и щастливи моменти с вашето семейство и приятели, както далеч от градския шум така и в сърцето на града.

 

Къща Хармония е комфортен семеен дом, който е създаден, за да зарадва феновете на традиционната архитектура.Уютният характер на сградата се подчертава с ваниловия цвят на мазилката, каменния цокъл и орехово дърво създават зашеметяващ визуален ефект. Завършва красив покрив, покрит с керамични плочки в сянката на млечен шоколад. Уникален елемент на проекта са видимите отдалеч, изглеждащи като око тераски, поставен над входната зона и над гаража.

Къща Комфорт е отличен избор за семейства, който оценяват модерната архитектура в съчетание с лукс и удобство на слънчево място. Красивата, впечатляваща форма изглежда страхотно заедно с модерен състав фасада, което ясно подчертава съвременния облик на сградата.

Тази уникална къща e добра за хора, които ценят индивидуални и нестандартни архитектурни решения. Kъща Мод е с ясно разделена функция на живот на приземния етаж и една спокойна нощ на втория етаж. Фасадата на сграда е голяма стъклена стена, зад която е просторният хол. Стълбището на сградата се намира в закрити аркади и води до градината. Вътре ще намерите голяма кухня с прилежаща трапезария, баня с тоалетна и котелно помещение и просторна всекидневна, която заслужава специално внимание.На втория етаж са разположени две спални и санитарен възел. Къща Мод е модернистична сграда блок, която ще се впишат добре в пейзажа на града и ще привлече вниманието на всеки един минувач.

Holidays е къща, чиито поклонници ще оценят неповторимото очарование на традиционната архитектура и високо ниво на комфорт при употреба. Функционалния интериор е обвит в шикозна фасада - ореховото дърво разбива прохладната сянка на мазилката,а шоколадовият цвят на покрива се съчетава прекрасно със суровата красота на камъка. Едно функционално разпределение може да бъде много благоприятно за спокойствието ви и осигуряващо ежедневно удобство.

Двуетажна къща, с дневна, кухня и трапезария в общо пространство на първия етаж, и две спални с баня на втория етаж. Къщата е решена в стилистиката на възрожденска къща- с каменна облицовка на първия етаж и с двустранен еркер, обкантен с дървени рамки.

Малка двуетажна къща подходяща да задоволи всичките ви нужди. В нея имаме разположени функционално дневна с трапезария и кухня на първия етаж и три спални на втория етаж. Всеки етаж разполага с баня и тоалетна за комфортното съжителство на нейните обитатели. От терасата може да откриете страхотна гледка разполагайки къщата по подходящия начин.

Двуетажна къща с дневна, кухня и трапезария в общо пространство на първия етаж и две спални с баня и дрешник на втория етаж. Проектната визия е в стилистиката на възрожденска къща- каменен цокъл, еркери на втория етаж и четирискатен покрив, покриващ терасата. Уютна къща, предназначена за малък имот.

Двуетажна къща с модерен прочит на възрожденска архитектура. Дневна, кухня, трапезария и баня на първия етаж и две спални с баня на втория етаж. Терасата на втория етаж осигурява сянка за верандата пред дневната. Възможност за гараж с топла връзка към антрето.

Кокетна двуетажна къща разполагаща с всичко необходимо за 4-5 членно семейство. На първият етаж разполагате с дневна с трапезария, отделена кухня както и санитарен възел и склад. На втория етаж са разположени 3 еднакви по големина спални и отново баня с тоалетна. Покритата веранда пред къщата с дървени парапети ни придава една по-уютна обстановка дори и извън нея. Към този проект ви представяме и план за мазе, в което можете да разположите котел за вида отопление което ще ползвате както и всичко друго за което не намирате място в къщата, а ви е ценно. Изпълнението на мазето не е задължително а само по желание на клиента.

Класическа двуетажна къща с двускатен покрив. На нейните 100кв.м са разположени просторни стаи, бани и общи части. На прекрасна гледка може да се насладите както от покритата веранда на първият етаж, така и от същата на втория. Дървената облицовка отвън придава на къщата един алпийски вид ако сте мечтали за такъв, ако пък не можем тя може да бъде завършена със сайдинг или стандартна мазилка в избран от вас цвят.

Комфортна двуетажна къща подходяща както за градска среда, така и за къща за гости. Първият етаж изцяло е предназначен за общо ползване от цялото семейство или гости. С тази цел са проектирани широка всекидневна, кухня и санитарен възел. До тях се намира и една спалня която може да се използва за гости. На вторият етаж разполагате с три спални и два санитарни възела единият от които е персонален за едната спалня. Към къщата има двоен гараж който се свързва с нея с топла връзка. От него също можете да влезете в склад или работилница, която пък ви води навън. Към къщата разбира се има и открита веранда.

Двуетажна къща с възрожденски архитектурен образ. Дневна, кухня, трапезария, спалня и баня на първия етаж и три спални с две бани на втория етаж. Каменната облицовка на първия етаж, еркерите с подчертани ръбове на втория, декоративните рамки около прозорците и разчупения четирискатен покрив с голяма стреха са част от българските строителни традиции, които са вдъхновили създаването на този проект.

Недвижимость в москве - лучшие предложения

Авиабилеты, дешевые - сервис поиска дешевых авиабилетов

 

Заказать электронные сигареты доставка бесплатна!

Технология

Фото Тур

show3show3show3show3show3show3

За Контакти

ОФИСИ:

гр. София, Бул. България 5

гр. с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел: 0988 955 922 или 0898 526 356

Брой Уникални Посещения: 310341