Eko Living House - Производство и монтаж на едноетажни и многоетажни сглобяеми къщи за целогодишно обитаване.

Едноетажни къщи до 100м2

 Искате да прекарате цялата си почивка на на море или близо до някой язовир? Защо не, предлагаме ви нашето симпатично бунгало, в което можете да прекарате желаната от вас ваканция на любимо място. Снабдено със всички удобства, то нито за миг няма да ви лиши от нормалния ви начин на живот.

 Стандартна едноетажна сглобяема къща, която включва в себе си кухня, трапезария, спалня и баня. Къщата разполага с изключително красива и просторна  покрита веранда, на която може да се излезе от спалнята и трапезарията.

Има възможност за изграждане на допълнителни стаи и обекти, които могат да бъдат изготвени по различен начин, спрямо желанията и изискванията на клиента.

Малка спретната къщурка изцяло ориентирана към слънчевите лъчи. С изчистената си архитектура и едностатен покрив тя изцяло се вписва в изискванията на всеки клиент за бързо и икономично строителство. Функционалното и разпределение спомага за вашето приятно прекарване и уютна атмосфера с любими хора.

 Малка, едноетажна сглобяема къща състояща се от дневна с кухненски бокс и трапезария, самостоятелна спалня и обслужващи помещения. Подходяща за вила в планината или на море, тази къща се ползва със симпатиите на доста широк кръг от хара които я предпочитат.

Проектирана е с открита тераса, на която според желанията на клиента може да се предвиди пергола.

 Още един икономичен проект подходящ както за вила на вашето любимо място за отдих, така и за къща за гости във вилно селище. Разпределението и от две спални и дневна с кухненски бокс е готово да събере всяка приятна компания.

Едноетажна сглобяема къща къща с кухня, дневна, две малки спални, баня, килер и трапезария. Тя все още, е в процес на изграждане и затова снимките, които виждате са от компютърната визуализация на проекта на къщата. Планирано, е да се изгради покрита веранда пред входа на къщата, по подобие на американските модели. Но, за да не бъде изцяло в американски стил, по желание на клиента, фасадата на жилището, е изработена по такъв начин, че да напомня на някогашните възрожденски къщи от 18-19 век, като единствената разлика, е, че в нашия проект липсва втори етаж.

Едноетажна сглобяема къща с дневна, кухня, трапезария, две спални и баня. Покритата веранда е мястото за отдих и забавление през лятото. Двускатния покрив придава характерен образ и височина на тази къща.

Къщата е в процес на реализация в околностите на Пловдив.

Прекрасна сглобяема къща за малък парцел. Интериорът на къщата впечатлява със своята мисъл-функционална система - как в една сравнително малка площ може да бъдат проектирани комфортни зони обслужващи всички потребности на нейните обитатели. Характерен елемент от архитектурата на сградата е атрактивната пергола, която интегрира къщата с градината. От нея вашите  гостите могат да се насладят на красотата в пространството с цветя и топлите лъчи от слънцето. От вън можете  да се насладите на прекрасни вечери до камината извън домакинството.

Подходящ за всеки вкус е модела с дневна, две спални, баня, кухня и трапезария в общото пространство. Въпреки, че изглежда доста мащабна и просторна, този модел сглобяема къща, е възможно най-икономичния, който може да включва две спални. Планирана е по такъв начин, че да бъде възможно най-компактна и да разполага с абсолютно всички нужни на живущите мебели, техника и ел.уреди. Моделът Eko Living House 65 е изграден на 17 места в България и до момента нямаме абсолютно всички живущи в тях са много доволни, което само по себе си говори за качеството на работата, която сме извършили.

 

Еко ливинг 70 е сглобяема къща, която е подходяща както за вила в която да прекарвате свободното време или да се забавлявате с приятели, така и за градска къща. Като избирате нея съчетавате полезното с приятното, а именно имате къща с максимално добре разпределена жилищна площ и живеете далеч от така нежелания шум на съседите. Не пропускайте комфорта на еко ливинг 70.

 Това, е един от най-интересните и нестандартни модели сглобяеми къщи, които предлагаме. Eko Living 70 разполага с дневна, кухня, трапезария в общото пространство, две спални и баня. Като по този начин изпълнихме желанието си да създадем един проект, който да бъде същевременно нестандартен, функционален и комфортен за използване. Безспорно, сред най-атрактивните и впечатляващи модели на сглобяема къща, които може да откриете на пазара.

 Едноетажна сглобяема къща с дневна, кухня, трапезария, две спални и баня. Антрето е отделено от спалните и е предназначено за единствения вход на къщата, което улеснява поддържането на чистота от домакинята. Стилният елемент на южната фасада подчертава симетрията и насочва погледа към мястото за влизане.

Малко над средния клас сглобяеми къщи Eko Living 80 е подходяща за по-големи семейства. Състояща се от просторни помещения, тя ви дава спокойствие и уют. Тази къща също е проектирана с открити веранди, който отново по желание на клиета могат да се покрият с пергола.

Представяме ви къща разполагаща с всичко необходимо за едно нормално обитаване. Макар къщата да има проста форма тя притежава своя чар с големите си прозорци и леко разчупен покрив. Представяме ви два огледални варианта, чрез които да си представите къщата на вашия терен по-добре.

Едноетажна сглобяема къща с дневна, кухня, трапезария, две спални и баня. Съществуващата веранда е мястото за отдих и забавление през лятото. Разчупеният покрив придава на къщата характерен вид и височона.

Мащабен проект на сглобяема къща, който включва в себе си дневна, кухня, трапезария в общото пространство, две спални, килер и баня. Въпреки, че не може да видите от снимката, ние сме се постарали да оползотворим максимално свободното пространство в жилището. За целта сме създали места за вградени гардероби и шкафове, в които да държите дрехите си и останалата покъщнина, с която разполагате. Също така, за да може спокойно да се наслаждавате на свежия въздух, независимо от това дали искате да се скриете от дъжда или силното слънце, сме изготвили веранда пред дневната. Важно, е да отбележим, че покривът е скатен от четирите страни, което Ви осигурява еднакво ниво на височина на стрехата от всякъде.

Покривът е четерискатен, осигуряващ еднаква височина на стрехата от всички посоки.

Това, е може би най-функционалния ни проект за едноетажна сглобяема къща до момента. На пръв поглед изглежда малка, но всъщност разполага с отделна кухня, дневна и трапезария, две спални, мокро помещение, баня и гараж с вътрешна връзка към къщата. За да има по-представителен и красив вид, подчертахме входа на къщата с фронтон, като по този начин се създава усещане за топъл и приветлив дом. И за да не бъде толкова семпла на пръв поглед, решихме да я разчупим малко и преместихме верандата откъм задния двор.

Предлагаме ви отново най-желаното разпределение, а именно всекидневна с трапезария и кухня и към тях две спални с два санитарни възела. Различното в тази къща са издадените козирки пред входната врата и пред вратата на верандата, които придават по разчупен вид на къщата и двускатният и покрив. В допълнение къщата разполага и с гараж.

Eko Living 97 разполага с дневна, кухня, трапезария в общото пространство, две спални, баня и отделна тоалетна. Като по този начин изпълнихме желанието си да създадем един проект, който да бъде същевременно функционален и комфортен за използване. Верандата пред всекидневната, както и отвореният гараж допълват облика на тази къща.

Уютен, икономичен дом с много функционално разпределение. Перфектен за семейство от 3-4 души. Всекидневната зона се състои от светъл хол с камина и достъп до градината, трапезария и полуотворена кухня. Също така са проектирани две спални и баня. От външната страна сградата е украсена с каменни облицовки в топли тонове, които се хармонизират с облицовката от дърво. Макар с проста форма тази къща е придобила модерен и интересен характер.

 

Недвижимость в москве - лучшие предложения

Авиабилеты, дешевые - сервис поиска дешевых авиабилетов

 

Заказать электронные сигареты доставка бесплатна!

Технология

Фото Тур

show3show3show3show3show3show3

За Контакти

ОФИСИ:

гр. София, Бул. България 5

гр. с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел: 0988 955 922 или 0898 526 356

Брой Уникални Посещения: 310341