Eko Living House - Производство и монтаж на едноетажни и многоетажни сглобяеми къщи за целогодишно обитаване.

Едноетажни къщи над 100м2

Комфортна къща с максимално опростена форма, но с функционално разпределение. Сградата разполага с 111кв.м жилищна площ и 53кв.м за двоен гараж и котелно помещение. В нея удобно можете да разположите цялото си семейство в просторната всекидневна свързана непосредствено с кухня, две спални, кабинет и санитарни помещения. Към нея прилежат още двоен гараж и котелно помещение, което би могло да се използва и като склад.

 

Много удобна едноетажна къща за хора обичащи простора. Тази къща би била подходяща и като къща за гости, където можем да предложим и още едно разпределение в по-голям рзмер. Завършена в битов или модерен стил тя би се превърнала в едно бижу за своите собственици.

 

Вила Рай е елегантна къща с дизайн, на който беше обърнато специално внимание на външния вид и функционално разпределение на помещенията. Това е една двуетажна сграда с частично таванско помещение, мазе, гараж и е, подходящ за 3-6 души.Приземен етаж е разделен на дневна с трапезария както и 3 спални помещения . От лявата страна на къщата (погледнато от входа) се намира голяма всекидневна площ, състояща се от кухня (която, в зависимост от нуждите може да бъде затворен или отворен) трапезария със слънчев еркерен прозорец и хол отворен към тераса и градина, и "оборудван" с камина. В допълнение, на терасата е предназначен за любителите на външна камина грил. Допълване на кухнята е просторен килер. Лична зона се състои от три стаи-спални и две бани. Мокро помещение е с достъп до градината, така че да може да служи като ролята на килер за градински инструменти и гараж свързан директно към вестибюла. В коридора има място за голям вграден гардероб или дрешник. Таванското помещение е подходящо да подредите като допълнителна стая или студио, или да се създаде пространство за съхранение. Вила Рай ще ви донесе уюта и комфорта, както в натоварена градска среда така и във китно вилно селце.

 

Вила Рай е с РЗП - 175кв.м

Къща Кали е част от кампанията ни „Стани архитект на своето щастие”. Към проекта сме ви предложили разпределение на къщата в готов вариант и само контура на сградата за да решите сами въпроса с него. Ние сме на разположение при възникнали въпроси. С не малката и квадратура можете да постигнете изключителни резултати развихряйки въображението си. По този начин можете да я превърнете в дом за живеене, къща за гости, сграда със социална принадлежност или друго необходимо на вас.

Къща Сияна стил е просторен дом подходящ, както за едно семейство така и за две. Раздвижената и форма позволява на своите бъдещи обитатели да постигнат максимален комфорт проектирайки желания брой посещение. Всяко от тях може да има нестандартна форма или повече помещения със стандартна.

Тази къща може напълно да оправдае името си ако внимателно и функционално решите нейното разпределение. Тя е част от кампанията ни „Стани архитект на своето щастие”, в която ние се стремим да ви включим дейно в създаването на мечтания от вас дом. Разчитайте на нашата помощ при възникването на въпроси.

 Мащабен и същевременно уютен – с тези две думи можем да определим проекта на сглобяемата къща Eko Linving 100. Постарали сме се напълно да усвоим 100-те квадратни метра, на които ще се простира този дом и за целта сме създали: дневна, кухня, трапезария в общото пространство, три спални и същия брой бани. Трябва да подчертаем , че две от спалните разполагат със собствени бани. Другата цел, която си бяхме поставили за този мащабен проект, беше да създадем нещо по-разчупено и мисля, че успяхме. Както сами виждате, сме изградили един доста интересен и оригинален силует, в който един от основните акценти, е максималното удобство и къси връзки между ограниченото пространство. И за да бъде картинката пълна, добавихме веранда пред дневната, която, е покрита с пергола.

Максималното уползотворяване на цялата полезна площ на Еко Living 102 с удоволствие ще побере като вашито семейство, така и приятели, като всеки от вас ще получи желаното спокойствие в самостоятелна спалня. В просторната и светла всекидневна както и на голямата г-образна веранда също можете да прекарате време на забавления или релакс.

Един от най-интересните ни и впечатляващи проекти за едноетажна, фамилна сглобяема къща, който сме създали до момента. Както ще видите от архитектурния план, Г-образната форма на къщата, е проектирана по такъв начин, че да осигури покрив върху цялата веранда. По този начин ще можете да се отдадете на заслужена почивка и забавления на свеж въздух, когато времето, е подходящо за това. Сглобяемата Къща EKO Living 103 разполага с три спални, две бани, кухня, дневна и трапезария в общото пространство.

Просторна къща предназначена за 3-4 души, които да се разположат спокойно и комфортно. За целта сме проектирали широка дневна с камина, към която има трапезария и кухненски бокс. Предлагаме и две други стаи, който можете да използвате както за спални така и една от тях би била подходяща за кабинет. Разполагате още със сервизно помещение, баня и отделно тоалетна. Верандата пред всекидневната допълва възможността за едно комфортно жителство.

Представяме ви едно по различно решение на къща. Този тип къщи с плосък покрив не бяха много разпространени и желани до сега, но в последно време стават все по модерни. С този си външен вид те могат да се използват също така за офиси или магазини. Използвайки я за живеене ви предлагаме един по естетически външен вид с големи прозорци, ламперия по ваш избор и пергола в задната част. Предлагаме ви я в два огледални варианта.

В този проект разполагате с всичко необходимо на един етаж, а именно три спални, дневна с трапезария, кухня и два санитарни възела. Неизменно и тук имаме веранда която в случая е полу покрита. Основно двускатният покрив придава по-голяма височина на помещенията.

Сглобяемата къща EKO Living 125 разполага с един етаж, като в общото си пространство включва четири спални, от които всяка една има собствена баня. За на наблегнем на архитектурата, добавихме пергол пред входовете и дневната. Ако в бъдеще замисляте построяване на къща за гости, това е един идеален вариант. Извиняваме се, че снимките са компютърни, но ако се интересувате от повече информация, може да ползвате бутона по-долу Направете запитване.

Къща подходяща за по-голям парцел. В нея сме разположили дневна с трапезария, кухня, две спални, кабинет и два санитарни възела. Към този проект сме добавили и гараж, който за максимално удобство сме свързали с къщата с топла връзка. Както можете да забележите къщата има разчупен интересен покрив и големи стрехи от всички страни.

Подходяща за голямо семейство или за къща за гости тази къща разполага с три спални, просторна всекидневна част както и два санитарни възела. Спалните помещение са напълно отделени с врата и собствен коридор, което напълно допринася за вашето спокойствие. От светлата всекидневна имате възможност също да излезете на верандата. В допълнение имаме гараж който ви свързва както с къщата така и със сервизното помещение или склад.

Представяме ви къща с изключително проста форма и двускатен покрив, побираща в себе си 3 простори спални, кухня с всекидневна и всички необходими санитарни помещения. Предлагаме на вашето внимание няколко варианта за довършването и с цел придаване на по разчупен и модерен вид. Имате избор между различни цветове керемиди, външна облицовка с плочи, ламперия или просто боядисване в няколко цвята. Развихрете въображението си и можем да постигнем чудеса.

Недвижимость в москве - лучшие предложения

Авиабилеты, дешевые - сервис поиска дешевых авиабилетов

 

Заказать электронные сигареты доставка бесплатна!

Технология

Фото Тур

show3show3show3show3show3show3

За Контакти

ОФИСИ:

гр. София, Бул. България 5

гр. с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел: 0988 955 922 или 0898 526 356

Брой Уникални Посещения: 310341