Меню
Your Cart

Едноетажни къщи над 100м²

Модел: EKO LIVING 100
Мащабен и същевременно уютен – с тези две думи можем да определим проекта на сглобяемата къща Eko Linving 100. Постарали сме се напълно да усвоим 100-те квадратни метра, на които ще се простира този дом и за целта сме създали: дневна, кухня, трапезария в общото пространство, три спални и същия брой ..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: EKO LIVING 102
Максималното уползотворяване на цялата полезна площ на Еко Living 102 с удоволствие ще побере като вашито семейство, така и приятели, като всеки от вас ще получи желаното спокойствие в самостоятелна спалня. В просторната и светла всекидневна както и на голямата г-образна веранда също можете да прека..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: EKO LIVING 103
Един от най-интересните ни и впечатляващи проекти за едноетажна, фамилна сглобяема къща, който сме създали до момента. Както ще видите от архитектурния план, Г-образната форма на къщата, е проектирана по такъв начин, че да осигури покрив върху цялата веранда. По този начин ще можете да се отдадете н..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: EKO LIVING 106
Просторна къща предназначена за 3-4 души, които да се разположат спокойно и комфортно. За целта сме проектирали широка дневна с камина, към която има трапезария и кухненски бокс. Предлагаме и две други стаи, който можете да използвате както за спални така и една от тях би била подходяща за кабинет. ..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: EKO LIVING 115
В този проект разполагате с всичко необходимо на един етаж, а именно три спални, дневна с трапезария, кухня и два санитарни възела. Неизменно и тук имаме веранда която в случая е полу покрита. Основно двускатният покрив придава по-голяма височина на помещенията.1 и 2. Коридор -8кв.м 3. Тоалетна..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: EKO LIVING 125
Сглобяемата къща EKO Living 125 разполага с един етаж, като в общото си пространство включва четири спални, от които всяка една има собствена баня. За на наблегнем на архитектурата, добавихме пергол пред входовете и дневната. Ако в бъдеще замисляте построяване на къща за гости, това е един идеален в..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: EKO LIVING 129
Подходяща за голямо семейство или за къща за гости тази къща разполага с три спални, просторна всекидневна част както и два санитарни възела. Спалните помещение са напълно отделени с врата и собствен коридор, което напълно допринася за вашето спокойствие. От светлата всекидневна имате възможност същ..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: SUMMER
Комфортна къща с максимално опростена форма, но с функционално разпределение. Сградата разполага с 111кв.м жилищна площ и 53кв.м за двоен гараж и котелно помещение. В нея удобно можете да разположите цялото си семейство в просторната всекидневна свързана непосредствено с кухня, две спални, кабинет и..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: ВЕСЕЛА
Много удобна едноетажна къща за хора обичащи простора. Тази къща би била подходяща и като къща за гости, където можем да предложим и още едно разпределение в по-голям рзмер. Завършена в битов или модерен стил тя би се превърнала в едно бижу за своите собственици.Коридор – 17,52кв.м Дневна с тра..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: ВИЛА РАЙ
Вила Рай е елегантна къща с дизайн, на който беше обърнато специално внимание на външния вид и функционално разпределение на помещенията. Това е една двуетажна сграда с частично таванско помещение, мазе, гараж и е, подходящ за 3-6 души.Приземен етаж е разделен на дневна с трапезария както и 3 спални..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: КАЛИ
Къща Кали е част от кампанията ни „Стани архитект на своето щастие”. Към проекта сме ви предложили разпределение на къщата в готов вариант и само контура на сградата за да решите сами въпроса с него. Ние сме на разположение при възникнали въпроси. С не малката и квадратура можете да постигнете изклю..
$0.00
Без данък:$0.00
Модел: КАРИНА 143
Представяме ви къща с изключително проста форма и двускатен покрив, побираща в себе си 3 простори спални, кухня с всекидневна и всички необходими санитарни помещения. Предлагаме на вашето внимание няколко варианта за довършването и с цел придаване на по разчупен и модерен вид. Имате избор между разл..
$0.00
Без данък:$0.00
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.