Меню
Your Cart

Технологии

Съвременната архитектура на сглобяемите къщи EKO Living House позволява да се постигне желаната визия и функционалност на сградата. На практика, всяка Ваша идея, всеки архитектурен проект, могат да бъдат превърнати в реланост. Нашият професионален екип от инженери и архитекти, разработва облика на всяка сграда, като смело прилага нестандартни решения при изпълнението на проектите. Прецизното изпълнение прави Сглобяемите Къщи EKO Living перфектно завършени и запазва максимално проектния детайл в тях.

 

Вторият основополагащ принцип на сглобяемите къщи EKO Living House е тяхната висока енергийна ефективност. Съвсем скоро, този принцип ще се превърне в един от решаващите фактори, при определяне цената на сградата. Според директивата на Европейския съюз, след 2020-та година, новопостроените сгради трябва да са с почти нулево потребление на енергия за отопление, без да се използва такава от полезни изкопаеми. В наши дни, когато цената на енергията постоянно се повишава, най-разумното решение е да намерим начин да я пестим, както и да търсим алтернативни източници на такава.

 

Сглобяемите къщи EKO Living House предоставят възможност за определяне енергийните характеристики на сградата. Това означава, че Вие може сами да ги определите, като съобразите това с Вашите финансови възможности. Промяната на една или няколко характеристики, показва колко ще спестите за даден период, както и кога ще Ви се възвърне първоначалната инвестиция.

 

Сигурността и комфорта също са от решаващо значение при избора на сглобяеми къщи. Ето защо къщите EKO Living House се проектират индивидуално, преценяват се гъстотата и размерите на носещите елементи, а също и позицията на укрепващите връзки. Теглото на една сглобяема къща EKO Living House е около двадесет пъти по-ниско, в сравнение с конвенционалното строителство. Така, теглото на сградата и начинът на свързване на отделните елементи, осезаемо намалява въздействието от евентуални земетресения, върху сградата. Освен това, сглобяемите къщи EKO Living House са пожароустойчиви, тъй като при конструирането и проектирането им се използват негорими материали, например гипсокартон, каменна вата, гипсофазер и други. Върху бетоновата основа се полага хидроизолационна мембрана, отгоре се монтират топлоизолационни плоскости и гипсофазер. Стените и подовете са многослойни.

 

Всичко това Ви осигурява сухи, топли, шумоизолирани и уютни помещения.

 

В сравнение с монолитното строителство, сглобяемите къщи се изпълняват в много по-кратки срокове. Ако строежът на една сграда започва едва след излизане на разрешителното за строеж, то елементите за сглобяемите къщи EKO Living House започват да се произвеждат веднага, след като проектът е внесен в общината. По този начин, когато разрешителното излезе започва подготовка на основата и същинското сглобяване на къщата. Времето за това е от 3 до 8 пъти по-малко, в сравнение с това за изграждане на една монолитна сграда.

 

Цените на сглобяемите къщи EKO Living House са доста по-приемливи спрямо тези за монолитно строителство, на база завършени етапи. А и нека не забравяме, че сглобяемите къщи имат добавен принос за дизайн, качество и икономичност.

 

Ако при монолитното строителство, често се случва някои детайли да бъдат подценени и в последствие се окаже, че инвеститорът трябва да прави допълнителни разходи, това е почти невъзможно при сглобяемите къщи EKO Living House. Нашите проектанти предвиждат и изпипват всичко, до най-малкия детайл. Това е гаранция, че цената която сте платили е крайна, и няма да се налага да правите допълнителни, непредвидени разходи.

 

Естествено, нито една сграда не може да мине без довършителни работи. Когато стане дума за тях, Вие имате право на избор какви материали да бъдат използвани, и всичко това се изчислява в реално време. По този начин Вие ще получите най-добрата комбинация, която е съобразена с финансовите Ви възможности.

 

Освен всичко останало, сглобяемите къщи EKO Living House са екологични. Знаете, че при монолитното строителство остават купища строителни отпадъци. Това обаче не се случва при строителството на сглобяемите къщи EKO Living House. Причината за това е, че почти целият процес е съсредоточен в заводски условия (производство на материалите и елементите се извършва в завод).

 

Сглобяемите къщи EKO Living House имат редица предимства пред монолитното строителство. Не е за пренебрегване и фактът, че по-късият строителен процес намалява неудобството, което се причинява на съседите Ви при строителни дейности. Липсва ежедневното извозване на строителни отпадъци, които замърсяват околната среда. При експлоатация на сградите липсва строителната влага, микроклиматът е по-благоприятен и се изразходва много по-малко енергия за отопление. Всички тези неща правят дома Ви с висока енергийна ефективност (по-малко разходи за енергия), по-уютен и по-комфортен.

 

Изберете модерното, по-изгодното и по-енергоефективното строителство! Вярното решение е равно на успех! Екипът на Сглобяеми Къщи EKO Living е на ваше разположение – свържете се с нашите експерти на 0898 526 356 / 0988 955 922 или чрез формата за запитване.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.