Плановете за изграждане на еднофамилна къща е път пълен с предизвикателства и проблеми. Един от най-важните критерии е да се намери компромис между очакванията на инвеститорите и възможностите на неговия портфейл. Търсенето на икономии, определя избора на проект.

 

Тип


Изборът между трите типа къщи с подобен размер на имота - едноетажна, етаж или приземен етаж с таванско помещение, за предпочитане, от икономическа гледна точка, е да се откажете от къща с таванско помещение. От друга страна в сравнение с двуетажна къща тази с таванско помещние има малка повърхност на покрива и основата и не е необходимо да се извърши цял допълнителен етаж, и тези фактори също значително намаляват разходите за строителство.

 

Формата на тялото


Формата на тялото също е важен фактор за спестяване. Компактна форма, с изчистен дизайн, без излишни архитектурни детайли, които увеличават разходите за строителство - еркери, балкони, лоджии, стрехи и корнизи. Също така важна роля играе покрив - най-евтините в изпълнението е без скатни покривни капандури, малко по-скъпо е мансарден покрив. Ако мазето не е необходима част от къщата, за предпочитане да се откаже от него - изграждане на мазе е много по-скъп вариант от изграждането на подобна повърхност на нивото на земята.

Промени в завършен проект
Имайте предвид, че всеки проект може да бъде готов да направи промени, които ще помогнат на проекта с ограничени финансови ресурси. Промените може да ви струват допълнително, но с оглед на допълнителни разходи, които ще възникнат по време на строителството, е по-добре да да се направят промени за адаптиране на проекта от колкото да плащате за скъп дизайн и материали.

 

Обобщение:


• Опростен дизайн на къща - ниска себестойност на строежа
• Стандартни размери на прозорците - най-евтиното решение на прозореца
• Опростена покривна конструкция – по ниска себестойност и по-висока издръжливост
• Оптимално функционална система
• Идеалните пропорции на сградата - привлекателен естетичен ефект
• Чиста форма, без излишни детайли

 

Ако искате да получите повече информация за цените на Сглобяеми къщи EKo Living House, посетете тези страници:

 

Цени на Сглобяеми Къщи

 

За Контакти и Запитвания