Eko Living House - Производство и монтаж на едноетажни и многоетажни сглобяеми къщи за целогодишно обитаване.

Барбекю 24м2

За мнозина барбекюто, е скара на открито, но както ще се убедите от представените материали,

Уто може да бъде монтирано без никакви проблеми и в закрито помещение. Като цяло барбекюто, е разделено на две части – една, в която се приготвя храната и втора, в която се консумира. Въпреки това, не е задължително двете части да бъдат една до друга. Единственото условие, е да има функционална връзка между двете помещения. Така, че ако желаете да разполагате със собствено барбекю в двора си, в което да се насладите на приятната компания на най-близките си хора, то ние от “Eko Living House” ще Ви помогнем да сбъднете желанието си.

 

Екипът на Еко Ливинг Хаус предлага на всеки от вас да прояви въображение и сам да проектира мечтания дом, за вас и вашето семейството, като по всяко време може да разчитате на нашата професионална помощ.

За целта ви предлагаме фасади на няколко къщи както и вътрешните им размери, и квадратура. По този начин можете сами да решите как да използвате пространството. Дали да бъде с множество стаи удовлетворяващи желанията и нуждите на всеки член от семейството или да бъде едно модерно голямо ателие.

 

Направете Запитване

Вашата Оценка:
(1 глас)

Фото Тур

show3show3show3show3show3show3

За Контакти

ОФИСИ:

гр. София, Бул. България 5

гр. с.Чарган, ул. Житница №1, обл. Ямбол

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тел: 0988 955 922 или 0898 526 356

Брой Уникални Посещения: 310342