Menu
Your Cart

Blog for prefabricated houses RSS Feed

13 FebДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯТ САЙТ
029
Добре дошли в официалния сайт на "Eko Living House" – лидер в производството и монтирането на едноетажни и еднофамилни сглобяеми къщи. Тук ще можете да се запознаете пряко с нашата работа, да научите полезна и достоверна информация за случващото се в..
17 JulКАКВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТ ИМАТ СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ?
029
Немалко хора, вклютелно и бъдещи клиенти на EKO Living House, си задават въпроса каква е продължителноста на живот на сглобяемите къщи с дървена конструкция. Отговорът на този въпрос е доста интересен и вероятно ще ви изуми. В САЩ, Канада, Скандинавс..
03 JulСГЛОБЯЕМА КЪЩА ОТ СИП ПАНЕЛИ ИЛИ ОТ ДЪРВО – КОЕ Е ПО-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ?
021
Сглобяемите къщи от SIP панели (SIP - Структурно Изолирани Панели) стават все по-използвани към днешна дата, най-вече заради модерната си и енергийно-ефективна конструкция. Дървените сглобяеми къщи също са добра идея, но ако държите те да са изработе..
25 FebПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАЙ-НОВИЯТ НИ ПРОЕКТ
021
Представяме Ви най-новият ни проект изграждане на сгради тип "Барбекю". Само по себе си барбекюто е познато още като скара на открито,но с вече изпълнените от нас проекти може да се убедите, че всичко това е възможно и като тип- закрито помещение. Ба..
17 JunСГЛОБЯЕМИ КЪЩИ СЪС SIP (СИП) ПАНЕЛИ СРЕЩУ МОНОЛИТЕН СТРОЕЖ
020
Днес милиони български граждани имат своите парцели, на които искат да сложат къщичка, която да използват поне за вила, а защо не и за постоянно място на живеене. Вариантите са най-различни, като едни купуват каравани, втори фургони, трети контейнери..
17 SepКАКВО Е ПАСИВНА СГРАДА?
017
В нашето съвремие, когато цените на електроенергията и горивата вървят постоянно нагоре, все повече започва да се говори за енергийна ефективност. Сградите са едни от най-големите консуматори на енергия, и поради тази причина, започват да се правят о..
29 SepКАКВО ОТОПЛЕНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ?
014
Ако Ви предстои строеж на ново жилище, то сигурно сте изчели редица материали относно сглобяемите къщи, и дори вече се замисляте, дали да не се спрете на такава. Знаем обаче, че когато се прави толкова голяма инвестиция, и то за нещо толкова важно ка..
01 OctВЛИЯНИЕТО НА ПРИРОДНИТЕ СИЛИ ВЪРХУ СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ
014
Проведени са редица изследвания свързани с влиянието на природните сили върху сглобяемите къщи. Те сочат, че възникналите пожари никога не тръгват от конструкцията на сградата, а винаги извън нея – електрически уреди, химикали, обзавеждане и т.н. При..
13 NovОТКРИВАНЕ НА ОФИС В ГР.СОФИЯ
014
Еко Ливинг Хаус отвори нов офис в град София. Той се намира на много комуникативно място, а именно на БУЛ.БЪЛГАРИЯ № 5.Нашият екип на е на ваше разположение по всяко време. Готови сме да ви консултираме във всеки етап на вашето строителство или ремон..
10 SepСОЛАРНА ЕНЕРГИЯ
013
Соларната енергия е интересна за тези хора, които се интересуват от опазването на природата и нейните ресурси чрез използване на устройства, които са екологично чисти в поддържането на нашата ежедневна работа. Ако станем по-малко зависими от изкопаем..
09 SepКАКВО Е ТОВА ЕНЕРГИЙНОЕФЕКТИВНА СГЛОБЯЕМА КЪЩА?
012
Енергийноефективни са тези сгради, които се нуждаят от 30 до 50 квтч/кв. м. енергия годишно, за климатизация на помещенията през различните сезони. Това е равно на 3 до 7 куб. м. природен газ, или между 3 и 5 литра течно гориво за един квадратен метъ..
31 JulКАКВА Е ПОЖАРОУСТОЙЧИВОСТТА НА СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ ЕКО ЛИВИНГ ХАУС?
012
Много хора се питат и чудят до каква степен сглобяемите къщи са устойчиви на пожари. Това притеснение е напълно нормално, имайки предвид че носещата конструкция на тези дървени къщи е основно от качествено дърво (греди и подпори). Дори самите SIP пан..
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)
This site uses ''cookies'' to improve the services offered.