Menu
Your Cart

Blog for prefabricated houses RSS Feed

17 JulКАКВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТ ИМАТ СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ?
01077
Немалко хора, вклютелно и бъдещи клиенти на EKO Living House, си задават въпроса каква е продължителноста на живот на сглобяемите къщи с дървена конструкция. Отговорът на този въпрос е доста интересен и вероятно ще ви изуми. В САЩ, Канада, Скандинавс..
03 JulСГЛОБЯЕМА КЪЩА ОТ СИП ПАНЕЛИ ИЛИ ОТ ДЪРВО – КОЕ Е ПО-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ?
0540
Сглобяемите къщи от SIP панели (SIP - Структурно Изолирани Панели) стават все по-използвани към днешна дата, най-вече заради модерната си и енергийно-ефективна конструкция. Дървените сглобяеми къщи също са добра идея, но ако държите те да са изработе..
16 OctЗАЩО В САЩ ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ ДА СТРОЯТ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ, ВМЕСТО МОНОЛИТНИ?
0483
Вероятно повечето от Вас са наясно, или поне са гледали по филмите, че в САЩ преобладават сглобяемите къщи. Едва ли обаче, някой се е замислял защо е така. Затова в тази тема, искаме да засегнем основните причини, поради които американците предпочита..
17 JunСГЛОБЯЕМИ КЪЩИ СЪС SIP (СИП) ПАНЕЛИ СРЕЩУ МОНОЛИТЕН СТРОЕЖ
0301
Днес милиони български граждани имат своите парцели, на които искат да сложат къщичка, която да използват поне за вила, а защо не и за постоянно място на живеене. Вариантите са най-различни, като едни купуват каравани, втори фургони, трети контейнери..
29 SepКАКВО ОТОПЛЕНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ?
0298
Ако Ви предстои строеж на ново жилище, то сигурно сте изчели редица материали относно сглобяемите къщи, и дори вече се замисляте, дали да не се спрете на такава. Знаем обаче, че когато се прави толкова голяма инвестиция, и то за нещо толкова важно ка..
28 JunЕко Ливинг Хаус в услуга на своите клиенти!
0289
Уважаеми, клиенти от 01.07.2019г Еко Ливинг Хаус стартира нова услуга изцяло ориентирана във ваша помощ, като придвижва вашите документи от начало до край с помощта на нотариално заверено пълномощно между страните. Услугите които предвиждаме се отнас..
31 JulКАКВА Е ПОЖАРОУСТОЙЧИВОСТТА НА СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ ЕКО ЛИВИНГ ХАУС?
0269
Много хора се питат и чудят до каква степен сглобяемите къщи са устойчиви на пожари. Това притеснение е напълно нормално, имайки предвид че носещата конструкция на тези дървени къщи е основно от качествено дърво (греди и подпори). Дори самите SIP пан..
10 SepСОЛАРНА ЕНЕРГИЯ
0261
Соларната енергия е интересна за тези хора, които се интересуват от опазването на природата и нейните ресурси чрез използване на устройства, които са екологично чисти в поддържането на нашата ежедневна работа. Ако станем по-малко зависими от изкопаем..
25 FebПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАЙ-НОВИЯТ НИ ПРОЕКТ
0256
Представяме Ви най-новият ни проект изграждане на сгради тип "Барбекю". Само по себе си барбекюто е познато още като скара на открито,но с вече изпълнените от нас проекти може да се убедите, че всичко това е възможно и като тип- закрито помещение. Ба..
13 FebДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯТ САЙТ
0248
Добре дошли в официалния сайт на "Eko Living House" – лидер в производството и монтирането на едноетажни и еднофамилни сглобяеми къщи. Тук ще можете да се запознаете пряко с нашата работа, да научите полезна и достоверна информация за случващото се в..
17 SepКАКВО Е ПАСИВНА СГРАДА?
0244
В нашето съвремие, когато цените на електроенергията и горивата вървят постоянно нагоре, все повече започва да се говори за енергийна ефективност. Сградите са едни от най-големите консуматори на енергия, и поради тази причина, започват да се правят о..
28 NovКАК ДА СПЕСТИТЕ ПАРИ ПРИ СТРОЕЖ НА КЪЩА?
0239
Плановете за изграждане на еднофамилна къща е път пълен с предизвикателства и проблеми. Един от най-важните критерии е да се намери компромис между очакванията на инвеститорите и възможностите на неговия портфейл. Търсенето на икономии, определя избо..
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)
This site uses ''cookies'' to improve the services offered.